شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 
با سرنگونی جنگنده رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی اتفاق افتاد:

رونمایی از جبهه سوم محور مقاومت

با سرنگونی جنگنده رژیم صهیونیستی در مرزهای جولان اشغالی، محور مقاومت سومین جبهه زمینی در مجاور سرزمین های اشغالی را ایجاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - 2018 February 14
کد خبر: ۱۸۹
به گزارش راهبرد معاصر؛ بشار اسد پیش از حوادث 2011 در مبارزه با کلیت رژیم صهیونیستی همچون ایران جدی نبود. او در سال 2008 اظهار داشت که سوریه جزو محور ایران نیست و در همان سال مذاکراتی با وجود مخالفت های ایران، با تل آویو مذاکره کرد. اما پس از 2011، دولت دمشق همچون گذشته در مخالفت با رژیم اشغالگر نرمش به خرج نمی داد و نتانیاهو می دانست اگر دمشق از زیر این بحران بیرون بیاید، خطری به اندازه حزب الله و حماس علیه موجودیت رژیم اشغالگر خواهد بود. از همین رو از سال 2013 ، جنگنده های اسرائیلی مواضع محور مقاومت در سوریه را هدف قرار می داد.


تا سال 2016 اما محور مقاومت به جولان اشغالی رسید و این نقطه ایجاد جبهه ی سومی متزلزل علیه موجودیت رژیم صهیونیستی در مرزهای این بازیگر بود. رسیدن نیروهای محور مقاومت به جولان اشغالی، کابوسی برای امنیت نظامی رژیم صهیونیستی تلقی می شد که کابینه امنیتی این رژیم را وادار به عکس العمل فوری می کرد. ولی برنامه های تل آویو برای پس زدن نیروهای محور مقاومت در مجاورت مرزهای خود نه تنها به نتیجه دلخواه نرسید، بلکه با سرنگونی اف 16 نیروی هوایی صهیونیست ها، نتانیاهو متوجه شد که جبهه سوم زمینی در مجاورت سرزمین های اشغالی دیگر تثبیت شده و شکست آن امری غیرمحتمل است.




اکنون با تثبیت موقعیت ارتش سوریه و متحدان در کنار بلندی های جولان، اسرائیل نه تنها از باریکه غزه و جنوب لبنان، بلکه از جنوب غربی سوریه هم احساس خطر شدید می کند و ممکن است مورد حمله نیروهای زمینی محور مقاومت قرار گیرد.
ارسال نظر